За резервација на вашето место на семинарот ве молиме пополнете ја следната форма
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Име презиме:
Email:
Тип на соба:
Број на соби:
Дали ќе присуствувате сам или со придружник:
Датум на пристигнување: Ноември 2012
Датум на заминување: Ноември 2012
Нотарска канцеларија:
Контакт:
Доплата за цел пансион:
Начин на плаќање?
Дали ќе користите организиран превоз?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Напомена:
- Резервацијата е валидна исклучиво со потврда од страна на Авиотурс;
- Резервации ќе се вршат во х.Метропол се додека има слободни соби, откако ќе се пополнат собите во х.Метропол, се пополнува капацитетот во х.Белви;
- Нотарската комора покрива 1(еден) полн пансион (доручек, ручек и вечера) со ноќевање (10/ноември/2012) во двокреветна соба за секој пријавен Нотар.
Цена за сместување во:ДвокреветнаЕднокреветна
Х. Метропол****2.030 ден.2.770 ден.
Х. Белви****2.030 ден.2.770 ден.
* Цените се по лице на ден, на база полу пансион.
* Доплата за цел пансион 310 ден.
Цена за организиран превоз: 1000 денари (по особа за повратен билет)